PRESAVIJAJU TABAK: Bura oko Tonalija se NE STIŠAVA! Njukasl tuži Milan!

Autor:

Sport

25.10.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandro Tonali je glavna tema u fudbalskim krugovima.

PRESAVIJAJU TABAK: Bura oko Tonalija se NE STIŠAVA! Njukasl tuži Milan!

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali

Fudbalski klub Njukasl zapretio je Milanu višemilionskom tužbom zbog italijanskog reprezentativca Sandra Tonalija, koji će biti suspendovan na 10 meseci zbog klađenja na utakmice u kojima je igrao.

 Tonali je u letnjem prelaznom roku stigao u Njukasl iz Milana za 70 miliona evra, a ove sezone odigrao je 10 mečeva za engleski klub u svim takmičenjima.

Italijanski mediji prenose da su čelnici Njukasla ljuti, pošto su izdvojili ogroman novac za Tonalija, koji zbog suspenzije neće igrati do kraja sezone, a propustiće i Evropsko prvenstvo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Njukasla

 

Rukovodstvo engleskog kluba planira da suspenduje Tonalijevu platu, koja iznosi oko osam miliona evra po sezoni.

Tonali je priznao da se kladio na utakmice u kojima je igrao za Milan i Brešu. Italijanskom fudbaleru izrečena je kazna od 10 meseci van fudbala.

Voljom žreba Njukasl i Milan su u istoj grupi u Ligi šampiona ove godine, a u prvom susretu odigrali su nerešeno 0:0 19. septembra u prestonici mode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading