MLADENOVIĆEVA OSTAVILA DEČKA JER JE ŽIGOLO U DUBAIJU! Debelo naplaćuje intimne odnose ženama i MUŠKARCIMA, zbog toga nastala LOMLJAVA

Autor: P. R.

Zabava

25.10.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je doživela fras kada je saznala čime joj se dečko bavi iza leđa!

MLADENOVIĆEVA OSTAVILA DEČKA JER JE ŽIGOLO U DUBAIJU! Debelo naplaćuje intimne odnose ženama i MUŠKARCIMA, zbog toga nastala LOMLJAVA

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr, TV Pink/printscreen

Aleksandra Mladenović, Stefan Čečar

Folk pevačica Aleksandra Mladenović doživela je pravu agoniju kada je u ponedeljak prijavila bivšeg dečka Stefana Čečara za pretnje i uznemiravanje nakon što je stavila na tačku na njihov odnos, a kako se saznaje, ona je to uradila zbog saznanja da se bavi najstarijim zanatom.

Naime, kako se ispostavilo, bivši izabranik Mladenovićeve neretko vreme boravi u Dubaiju, gde upražnjava intimne odnose kako sa ženama, tako i sa muškarcima, a svoje usluge navodno redovno naplaćuje, kao i da je zbog toga nastao haos u njenom stanu.

Ovde je bio haos. Svi smo i dalje u šoku. Ovaj Aleksandrin je došao tu i lupao je po zgradi, vikao. Koliko sam ja čula od Aleksandre, ona je njega izbacila iz stana pre nekoliko dana, kad su se žestoko posvađali jer nije htela da ga zvanično predstavi svima kao dečka, što je njega baš iznerviralo. On je tad otišao, a Aleksandra je u međuvremenu dobila razne prepiske i dokaze da je Stefan zapravo muški žigolo, koji ima odnose i s muškarcima i ženama za novac i da zbog toga i ide u Dubai. Tad je poludela. Onda je on u ponedeljak došao ovde, zvao je i lupao. Ona je izašla, počela je da viče i da ga naziva pe*erom i ku*vom. Ponavljala je da je ostavi na miru i da će zvati policiju. On je počeo i da plače, rekao je da će se ubiti, da ne može bez nje, da to neki ljudi rade namerno kako bi ih razdvojili. Posle je tu satima sedeo u kolima, svirao. Svi smo prestrašeni - rekla je na kraju uplašena komšinica, prenosi Kurir.

Republika

Foto: shutterstock, Paparazzo lov

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović je istakla da je njen bivši dečko, Stefan Čečar, čak tri puta pokušao da se ubije, te da nije stabilnog stanja, kao i da se plaši na šta je sve spreman da uradi.

Nije istina da sam ga prijavila u besu, prijavila sam ga iz straha za svoju bezbednost. On psihički nije dobro, ja sam ga vodila da se leči i nadala se da će biti bolje, ali, evo, vidite do čega je došlo, on je nestabilan. Pa, tri puta je pokušao da se ubije, još na sve to, on je mene zvao na video poziv da to gledam, to je jedna agonija i trauma mi je ostala… Pozvala sam roditelje da budu sa mnom, ne smem da ostanem sama jer ne znam šta taj čovek može da uradi, na šta je spreman. Sve devojke sa kojima je bio su mi se javile, ima 20 njih... Sve su mi isto rekle, da je lažov i manipulator, da ih je novčano koristio… On je čovek koji ima poroke, nikad mu nije dosta novca, moj je ukrao, pa tvrdio da je samo "pozajmio". I posle svega on na Instagramu piše da me voli i da nas neće razdvojiti… Šta drugo da kažem osim da je jasno da mu nije dobro - istakla je Mladenovićeva za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading