ŽAKLINU POKOPALA SOPSTVENA TELEVIZIJA! Jedino Srbija izvukla svoje ljude iz Izraela! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.10.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reporterku N1 pokopala sopstvena televizija.

ŽAKLINU POKOPALA SOPSTVENA TELEVIZIJA! Jedino Srbija izvukla svoje ljude iz Izraela! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Nedavni dijalog između novinarke Žakline Tatalović sa N1 televizije i putnika koji su se vratili iz Izraela izazvao je polemiku u Srbiji, ističući uspešne napore Vlade Srbije u organizaciji evakuacije svojih državljana iz Tel Aviva.

Prvo je Tatalovićeva objavila na društvenoj mreži Iks da "ljudima iz Srbije koji se nalaze u Tel Avivu neophodan je avion ostali su poslednji na aerodromu.

Nakon što je Žaklina Tatalović na svom Twitter nalogu izrazila zabrinutost za srpske državljane u Tel Avivu i pozvala premijerku Anu Brnabić na davanje informacija, reporterka N1 je razgovarala s putnicima na beogradskom aerodromu.

 

 

Ona je zatražila od premijerke Ane Brnabić da im "da bar neku informaciju".

Nedugo nakon ove objave reporterka N1 na beogradskom aerodeomu je pitala šta je sa ostalim našim državljanima i jesu li ih susreli na aerodromu u Tel Avivu?

- Nismo videli nikoga! Nemačka, Španija, Turska su otkazali po pet-šest letova. Jedino mi smo poleteli! - navodi. 

Putnici su izrazili zadovoljstvo što su se vratili u Srbiju i istakli da su se jedini avion koji je poleteo iz Tel Aviva.

Foto: Printscreen/Twitter/Detektor laži

 

Ovo izaziva polemiku o uspešnoj evakuaciji državljana Srbije iz Izraela u situaciji kada su druge zemlje otkazivale letove zbog eskalacije sukoba u regionu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading