LAŽE NA BOGA NE MISLI: Boško Obradović u novoj epizodi CIRKUZANTA, pokušao da napravi "ludim" sve koji su gledali prenos Skupštine

Autor:

Vesti

29.04.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužio Krkobabića mlađeg da postavlja pitanja ocu kako bi trošili vreme poslanika opozicije, dok je zapravo Hadži Milorad Stošić postavio pitanje Vladi Srbije, Obradović sedeo na tri metra od njega.

LAŽE NA BOGA NE MISLI: Boško Obradović u novoj epizodi CIRKUZANTA, pokušao da napravi "ludim" sve koji su gledali prenos Skupštine

Foto: Tanjug

Ako ste do sad verovali svojim očima i ušima, sudeći po ponašanju Boška Obradovića lidera Dveri to ne bi trebalo više da radite, jer naime, onako je kako on kaže, a ne kako se zapravo desilo.

Ljudi koji su juče gledali prenos Skupštine, videli su poslanika PUPS Hadži Milorada Stošića koji je postavio konkretna pitanja Vladi Srbije, a onda se tu našao Obradović da sve ove ljude, u svrhu spina, ubedi da je Stefan Krkobabić zapravo ispitivao svog oca i na taj način trošio dragoveno vreme poslanika opozicije.

Dok smo gledali i slušali jedno, Boško Obradović koji je sedeo na tri metra u Skupštini od Stošića ubeđivao nas je u drugo, bezočno lažući, i to u svom saopštenju objavljenom na sajtu pokreta Dveri.

- Poslanički institut pitanja Vladi Srbije poslednjeg četvrtka u mesecu, održan prvi put u novom skupštinskom sazivu posle šest meseci nove Vlade, pretvorio se u farsu u kojoj Krkobabić sin pita Krkobabića oca i ovaj mu odgovara trošeći vreme za pitanja narodnih poslanika opozicije - naveo je Obradović u svom saopštenju.

Ono što je najtužnije od svega, je činjenica da je Obradović nastojao da "napravi ludim" građane Srbije koji su pomno pratili sednicu parlamenta i videli da se Stefan Krkobabić čak nije ni obraćao na njoj.

- Radi se o klasičnom lažovu, koji je pokušao sve da ispinuje, i to priču koja je u direktnom prenosu išla na TV. I to sve kako bi obesmislio celu proceduru, dobro se zna ko je postavio pitanja i da se radi o poslaniku Stošiću koji je sedeo na nekoliko metara od njega, tako da je mogao dobro da vidi ko pita i da čuje šta se pita. Ali radi se o prefriganom lažovu, koji to radi dugi niz godina i izaziva lažni senzacionalizam. Poslanik Stošić je imao pitanja za predstavnike Vlade i između ostalog i za ministra o brigu za selu i to nema nikakve veze sa partijskom pripadnošću - rekao je Stefan Krkobabić poslanik PUPS za Republiku.

Foto: Amir Hamzagić

Stefan Krkobabić

Iz PUPS poručuju i to da laži i obmane više ne mogu da prođu i da je građanima Srbije jasno sa kim imaju posla.

NIJE PRVI PUT UHVAĆEN U BEZOČNOJ LAŽI

Ovo nije prvi put da je Obradović uhvaćen u laži.

Lider srpskog pokreta Dveri nedavno je izjavio kako su mediji za njega potpuno zatvoreni, budući da ni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom ne može da se čuje ono što je krilatica njegovog pokreta sa kojom misli da može da naudi trenutnoj vlasti.

Mediji su u ovom trenutku zatvoreniji kao nikada do sada pod Vučićevim režimom. Ne sme ništa da se čuje o francusko-nemačkom sporazumu, ni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom - navodi Obradović kao pokvarena ploča.

A onda postaje potpuno transparentno njegovo standardno licemerje, kada dođemo do toga da je samo nekoliko dana pre ova skandalozne izjave i pokušaja spina, Boško gostovao na RTS i to upravo povodom teme koja je navodno potpuno zabranjena njemu da je komentariše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (52)

Loading
Jelena

29.04.2023 18:46

Ma Boško laže da ne trepne. Gleda u oči čoveka i laže. On je patološki lažov.

Sale

29.04.2023 18:49

Boško svojim lažima vise ni sam ne veruje!

Paja

29.04.2023 18:49

Obradović se bezuspešno bori za političke poene

Siniša

29.04.2023 18:51

Ja ne znam šta on više izigrava. Čovek se samo blamira.