NIKOLINA PIŠEK POSLALA SRCEPARAJUĆU PORUKU POKOJNOM VIDOJU: Udovica se nije pojavila na pomenu, a reči koje je uputila na vencu režu kao žilet!

Autor:

Zabava

29.04.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Novom groblju odzvanjaju jecaji neutešne majke Vidoja Ristovića.

NIKOLINA PIŠEK POSLALA SRCEPARAJUĆU PORUKU POKOJNOM VIDOJU: Udovica se nije pojavila na pomenu, a reči koje je uputila na vencu režu kao žilet!

Foto: Republika.rs

Danas je pomen Vidoju Ristoviću, pokojnom istoričaru i suprug Nikoline Pišek, a portal Republika našao se na licu mesta, na Novom groblju. 

Kako saznajemo, Nikolina Pišek se nije pojavila na pomenu svog pokojnog supruga Vidoja, iz razloga što nije bila u Srbiji. No, kako dalje saznajemo, Nikolina je u ranim časovima poslala venac za pokojnog supruga, a momci iz cvećare su postavili na Vidojevu večnu kuću. 

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek sa ćerkom

 

- Nikolina nije mogla da dođe na pomen, poslala je cveće sa porukom, odnosno venac, pa su grobari položili na grob Vidoja - govori izvor za Republiku. 

Nikolina je na vencu ostavila potresnu poruku, a bila je u ime njihove ćerke Une. 

- Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogrešili o tebe. Una i Nikolina - pisalo je na vencu koji je ostavljen na grobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading