NA SAHRANI SE GRLILE, A SADA SE SUDE! Ovo je prva supruga pokojnog Vidoja Ristovića koja je na SUDU sa Nikolinom Pišek! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek i Lana Ristović su nakon Vidojeve smrti na sudu.

NA SAHRANI SE GRLILE, A SADA SE SUDE! Ovo je prva supruga pokojnog Vidoja Ristovića koja je na SUDU sa Nikolinom Pišek! (FOTO)

Foto: E Stock

Nikolina Pišek u ozbiljnom je klinču sa porodicom Ristović, ali i prvom suprugom pokojnog muža Vidoja Ristovića Lanom sa kom se sudi.

Lana na sudu predstavlja ćerku Mateu koju je dobila iz ljubavi sa Vidojem, a ono što je apsurdno jeste činjenica da su se na sahrani grlile kao da su sestre.

Foto: Republika.rs

Lana Ristović

Nikolina je prošlog ponedeljka imala zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, koje je odloženo zbog bolesti sudije, a inače se radilo o pokušaju mirenja sa Mateom.

− Ja Matei nikad nisam ništa osporavala, ali njihove ambicije su prevelike. Sad stvarno mogu da kažem da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Ja imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi prave nepotrebne troškove. Sve skupa je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda bar da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpla se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam bar osam aktivnih procesa, ako ne i više – izjavila je Nikolina Pišek za Jutarnji list.

Foto: Republika

Nikolina Pišek na grobu Vidoja Ristovića

Inače, Lana i Nikolina su na sahrani bile podrška jedna drugoj, grlile su se i bile rame za plakanje, a o njihovom odnosu su tada svi pričali. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading