UHVAĆENA! Dok Alveš TRUNE U ĆELIJI, bivša supruga utehu traži u VRELOM ZAGRLJAJU devojke! (FOTO)

Autor:

Sport

21.04.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako Brazilcu ako vidi ovu fotografiju.

UHVAĆENA! Dok Alveš TRUNE U ĆELIJI, bivša supruga utehu traži u VRELOM ZAGRLJAJU devojke! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

Legendarni Brazilac Dani Alveš već neko vreme nalazi se iza rešetaka zbog optužbi za silovanje. On će do daljnjeg ostati u zatvoru jer je odbijen zahtev da bude pušten uz kauciju, a pored ovih loših vesti u javnosti se pojavila i fotografija koja mu sasvim sigurno neće prijati.

Joana Sanc, njegova doskorašnja supruga, "uhvaćena" je kako u noćnom provodu ljubi drugu ženu u usta.

Fotografija je izazvala veliku pažnju javnosti u Španiji, a tamošnji mediji pišu da je devojka koju je Joana poljubila njena prijateljica Sandra Tabarez, takođe model koja je proslavila rođendan.

Sretan rođendan Sandra. Volim te i hvala ti što si me podigla s dna i što me činiš živom. Nastavljamo dalje - poručila je Joana.

 

 

Podsetimo, Dani Alveš u zatvorskoj ćeliji pati za svojom nekadašnjom suprugom, pa je tako jednom prilikom napisao i pismo koje je potreslo javnost.

Draga moja Joana. Bilo je to skoro osam godina sa puno ljubavi, naklonosti, poštovanja i uzajamne brige. Posebno poslednjih nekoliko godina. Žao mi je zbog tvoje odluke. Ti i moja desca ste bili najbolja stvar koja mi se desila u životu. Zajedno smo rasli od dana kada smo se upoznali. Sada, u ovim vremenima, žao mi je zbog vaše odluke i nadam se da će nam život dati još jednu priliku da se ponovo volimo. Razumem bol izazvan nepravednom situacijom u kojoj se nalazimo i razumem da nisi mogla da se nosiš sa ovim pritiskom.

- Događaji za koje sam optužen su nepoznati meni i vrednostima koje su vodile moj život: ljubav, poštovanje i trud. Nastaviću da se borim ka i uvek, verujući u sebe uz podršku i poverenje onih koji znaju ko sam zaista. Zauvek u mom srcu. S' ljubavlju - napisao je Brazilac.

Joana, sva je prilika, izgleda i ne pati toliko, već je rešila da proba neke nove stvari u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading