TOTALNI KRAH! Brazilac SLOMLJEN, njegove reči BRINU: Bićete zauvek u MOM SRCU!

Autor:

Sport

22.03.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolazi kroz pakao iz kog ne vidi izlaz.

TOTALNI KRAH! Brazilac SLOMLJEN, njegove reči BRINU: Bićete zauvek u MOM SRCU!

Foto: Tanjug/AP

Tijago Silva, Nejmar i Dani Alveš

Legendarni Brazilac, Dani Alveš, trenutno se nalazi u zatvoru zbog sumnje da je silovao devojku u jednom noćnom klubu.

Prolazi Alveš kroz pakao, a koliko mu je teško govori i pismo koje je napisao iza rešetaka, a zatim poslao svojoj ženi Joani Sanc.

Ona ga je ostavila, a Brazilca je to slomilo, pa je napisao sledeće:

Voleo bi da redovi govore o ljubavi i sreći, ali to nije tako. Draga moja Joana. Bilo je to skoro osam godina sa puno ljubavi, naklonosti, poštovanja i uzajamne brige. Posebno poslednjih nekoliko godina. Žao mi je zbog tvoje odluke. Ti i moja deca ste bili najbolja stvar koja mi se desila u životu. Zajedno smo rasli od dana kada smo se upoznali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

- Sada, u ovim vremenima, žao mi je zbog vaše odluke i nadam se da će nam život dati još jednu priliku da se ponovo volimo. Razumem bol izazvan nepravednom situacijom u kojoj se nalazimo i razumem da nisi mogla da se nosiš sa ovim pritiskom.

- Događaji za koje sam optužen su nepoznati meni i vrednostima koje su vodile moj život: ljubav, poštovanje i trud. Nastaviću da se borim ka i uvek, verujući u sebe uz podršku i poverenje onih koji znaju ko sam zaista. Zauvek u mom srcu. S' ljubavlju - napisao je Brazilac.

Da li će Dani Alveš uspeti da dokaže ono što tvrdi - da nije učestvovao u silovanju, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, Brazilac prolazi kroz pakao i izlaz se, bar trenutno, ne vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading