LICEMERNO! Miloš Jovanović danas saveznik sa ljudima koje je do juče pljuvao (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.03.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz i lažni patriota Miloš Jovanović još jednom je pokazao koliko je licemeran i kakvu politiku vodi - čovek koji je danas saveznik sa ljudima koje je do juče praktično pljuvao.

LICEMERNO! Miloš Jovanović danas saveznik sa ljudima koje je do juče pljuvao (VIDEO)

Foto: Printskrin: N1-Twitter-LaziDetektor

Jovanović je 2022. godine, gostujući na tajkunskoj televiziji, govorio sve najgore o lideru Dveri, Bošku Obradoviću, i šefici Zavetnika, Milici Đurđević Stamenkovski.  

Da je dvoličan, to smo znali svi i kakve su mu namere, ali sada je još jasnije kakvi ljudi hoće da ruše vlast i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Da je reč o kvazipatrioti i jednom golubu preletaču, upravo je dokaz ovo Jovanovićevo gostovanje gde govori da je Boško Obradović promiskuitetan. 

 

 

- Te neke koje ste spomenuli, ja mislim da nema promiskuitetnijih ljudi, ja mislim da su bili sa svima na ovoj političkoj sceni. Znate, kada ste sa DSS-om 2016, pa sa Radulovićem 2018, pa sa Savezom za Srbiju, s Đilasom i Jeremićem 2019, 2020, pa sad sa Žikom Gojkovićem... kako biste to nazvali, ako ne kao neku vrstu promiskuitetnog ponašanja? Možda je to i legitimno za mene nije - rekao je Jovanović. 

Tada je u istom ritmu delio epitete i svojoj današnjoj saradnici u nazovipatriotizmu, pa je rekao da je Đurđević Stamenkovski neozbiljna.  

- Pogledajte Zavetnike, za mene je to misterija. Šta me razlikuje od Milice Đurđević Stamenkovski? Ja mislim da nije ozbiljno da se kandidujete sa 31-om godinom za predsednika Republike. Možda grešim, ali meni je to potpuno neozbiljna stvar. Meni u tim godina ne bi palo na pamet možda da budem ni ministar - kaže Jovanović o Đurđević Stamenkovski. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading