ČETVOROGODIŠNJAK SLUČAJNO SEBI ISPALIO METAK U GLAVU! Majka ga ostavila u automobilu sa dvoje dece, a onda se začuo PUCANJ!

Autor:

Svet

22.03.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Mihel Ernandez dohvatio se pištolja ostavljenog u automobilu njegove majke i "slučajno se upucao" oko 17 časova.

ČETVOROGODIŠNJAK SLUČAJNO SEBI ISPALIO METAK U GLAVU! Majka ga ostavila u automobilu sa dvoje dece, a onda se začuo PUCANJ!

Foto: Printskrin/Youtube/11Alive

Četvorogodišnji dečak se upucao u automobilu ispred prodavnice prehrambenih proizvoda u Džordžiji dok je njegova majka kupovala unutra, rekli su u ponedeljak policajci.

Mali Mihel Ernandez dohvatio se pištolja ostavljenog u automobilu njegove majke i "slučajno se upucao" oko 17 časova. Sa Mihelom u tom trenutku u vozilu su bili 13-godišnji rođak i jedno dete, saopštile su vlasti.

Smrtno ranjeno dete je hitno prevezeno u bolnicu, ali je kasnije umrlo od zadobijenih rana. Nije podignuta optužnica za smrt dečaka.

 

 

Nakon pucnjave, tinejdžer koji je bio u automobilu odmah je otrčao u prodavnicu za pomoć, rekli su zvaničnici. Deca su ostavljena u kolima dok je Mihelova mama otišla u kupovinu.

Pištolj nije bio osiguran u automobilu njegove majke, rekla je policija, a prenosi "Njujork Post". Mihelova baka, Ejpril Grifin, rekla je da ne zna kako je dečak dobio pištolj jer njena ćerka nije imala vatreno oružje.

- On je nevin i tako je čist. Iako nije ovde, znamo da je otišao u raj - rekla je.

Mihel je šesto dete koje je poginulo od pucnjave u Atlanti ove godine. Nekoliko dana ranije, devetogodišnja Кemoni Mek umrla je nakon što je upucana u stambenom kompleksu u jugoistočnoj Atlanti, gde je optužen 16-godišnji osumnjičeni, saopštila je policija. 

(Republika/SrbijaDanas)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading