PETKOVIĆ: Na dan kada Srbi obeležavaju godišnjicu stradanja u Pogromu, “junačine” Obradović i Jovanović bi da izazivaju nemire i nasilje!

Autor:

Vesti

17.03.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Petković. član predsedništva SNS reagovao je povodom skupa koji je organizovala opozicija večeras u Beogradu.

PETKOVIĆ: Na dan kada Srbi obeležavaju godišnjicu stradanja u Pogromu, “junačine” Obradović i Jovanović bi da izazivaju nemire i nasilje!

Foto: TV Pink

- Ponovo su antidržavne stranke Kosovo i Metohiju, Gračanicu, Arhangele, Prizrensku bogosloviju pokušale da brane iz Beograda, sa Vračara, floskulama i parolama i pokazale da im je jedina kosovska politika mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Gde je bila gospođa Stamenkovski 2016. godine kada je Priština donosila štetni tzv. Zakon o Trepči da tada organizuje proteste?!

- Ko je tada odbranio naše radnike i naše rudare? Aleksandar Vučić. Zna li gospođa Stamenkovski da je ova država na čelu sa Vučićem, pored svih ranijih davanja, pre nekoliko dana obezbedila dve višemilionske tranše pomoći za radnike Trepče? Ne zna, ali zna samo da prosipa zapaljive parole iz Beograda! Od toga naši rudari nemaju nikakve vajde. 

- Šta gospođa Stamekovski zna o Trepči? 

- Da li zna šta je sve potrebno da uradimo da Trepča izveze koncentrat olova i cinka? Danima i noćima smo se sa menadžmentom i radnicima Trepče borili i sačuvali ono što je naše i neću da dozvolim onome ko poredi Trepču sa Rio Tintom ili Kosovo sa Lidlom, nama drži pridike. Zato bolje da ćuti, kad sramote nema, kao ni njeni koalicioni partneri Boško Obradović i Miloš Jovanović koji Kosovo i Metohiju brane prizivajući na nerede.

- Na dan kada Srbi obeležavaju godišnjicu stradanja u pogromu, “junačine” Obradović i Jovanović bi da izazivaju nemire i nasilje, kao da nam nije dovoljno svakodnevnih pretnji Prištine. Niko se njihovih pretnji nije uplašio, ali im se jeste obradovao Aljbin Kurti - navodi Petar Petković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading