HISTERIJA DRMA OPOZICIJU! Traže saradnike u albanskim ekstremistima i strancima, dok se Vučić bori za Srbiju!

Autor:

Vesti

09.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Beloica, član predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se povodom antisrpskog delovanja opozicije u našoj zemlji.

HISTERIJA DRMA OPOZICIJU! Traže saradnike u albanskim ekstremistima i strancima, dok se Vučić bori za Srbiju!

Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

Aleksandar Vučić

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Već neko vreme vlada histerija među opozicionim političarima, jer je svima u Srbiji prilično jasno, da konkretnu politiku i program nemaju. Sitno politikanstvo i jeftina propaganda osnovna su odlika njihovog delovanja.

- U nedostatku sopstvenih ideja (pošto je ona o ratnoj mornarici propala), valja se ponovo pozabaviti Vučićem i njegovim političkim potezima, jer je borba za vlast neprikosnovena, pa makar cena za to bila i Srbija.

- Tome svedočimo i danas. Dok se vode teški pregovori sa Prištinom, dok brinemo kako da zaštitimo Srbe sa KIM od novih pogroma, pritisaka i ranjavanja, dotle predstavnici opozicije stavljaju novi teret na pleća sopstvenoj državi. I ne smeta im to što Aljbin Kurti nastavlja teror nad Srbima, hapsi nevine ljude i ranjava decu, već činjenica da Vučić razgovara sa narodom.

- O obmani govore upravo oni koji su manipulacijama i zastrašivanjem naroda organizovali proteste i blokade, zabranjujući osnovnu ljudsku slobodu - slobodu kretanja, oni koji se, uprkos činjenici što će to pogoršati položaj Srba na KIM i ugroziti teritorijalni integritet naše zemlje, zalažu za uvođenje sankcija Rusiji, i oni koji su za ulazak u NATO zaboravljajući na nevine živote koji su izgubljeni tokom bombardovanja. I nije im to puno ni važno, sve dok u albanskim ekstremistima i strancima traže svoje saradnike, a u Vučiću vide izdajnika.

- Na kraju, Srbi sa KIM znaju da je upravo za Aleksandra Vučića ZSO, za koju se lično izborio, pitanje svih pitanja, kao i to da nam je glavni cilj da sačuvamo mir i stabilnost, jer sa bezbednošću naše dece više ne smemo da se kockamo. Mi ćemo nastaviti da se borimo za Srbiju, jer rezervnu otadžbinu nemamo, a narod - narod će najbolje proceniti ko radi u njegovom interesu - kaže Beloica.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (103)

Loading
Jova

09.03.2023 18:33

Srpska opozicija i Albanci su isti.

milos

09.03.2023 18:35

Ana Beloica je u potpunosti u pravu - opozicija nema konkretnu politiku i program, već samo politikanstvo i propagandu.

Slobodan

09.03.2023 18:35

Opozicija se fokusira na Vučića umesto da se fokusira na rešavanje problema u zemlji.

Danica

09.03.2023 18:35

Jedini cilj opozicije je vlast, da ga ostvare udružiće se i sa najvećim neprijateljem Srbije.