POLICIJA NA NOGAMA! Nestala žena sa bebom u Beogradu!

Autor:

Vesti

22.03.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana je juče oko 11 sati izašla je iz kuće, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena. Sa sobom je povela bebu u bež-zelenim kolicima.

POLICIJA NA NOGAMA! Nestala žena sa bebom u Beogradu!

Foto: Foto Facebook

Snežana Jakovljević (37) nestala je juče u Kotežu. Ona je poslednji put viđena kada je izašla iz kuće da bebom od skoro tri meseca, a njen nestanak prijavljen je policiji.

Ona je oko 11 sati izašla je iz kuće, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena. Sa sobom je povela bebu u bež-zelenim kolicima. Visoka je 180 centimetara, ima 75 kilograma, plavu kosu i zelene oči.

Njoj se svaki trag gubi nakon 11 sati od kada je niko od porodice i prijatelja nije video. Njen telefon je nedostupan, a sve društvene mreže je deaktivirala.

O njenom nestanku obavešteno je i odeljenje za nestale u policijskoj stanici 29. novembar. Ako mislite da ste videli žensku osobu koja odgovara ovom opisu obavestite policiju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading