UBIO DUGOGODIŠNJEG SARADNIKA ZBOG PARA, PA POBEGAO PREKO GRANICE: Ubica Jovana Janićijevića izručen Srbiji!

Autor:

Hronika

19.03.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan J. je uhapšen 2. februara na granici Austrije i Nemačke, po poternici koju je za njim raspisala Srbija zbog sumnje da je 24. januara u Novom Sadu ubio Jovana Janićijevića.

UBIO DUGOGODIŠNJEG SARADNIKA ZBOG PARA, PA POBEGAO PREKO GRANICE: Ubica Jovana Janićijevića izručen Srbiji!

Foto: Facebook

Bojan J.

Novosađaninu Bojanu J. (44), osumnjičenom za ubistvo vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen, kako se navodi, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, iz razloga koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog načina izvršenja krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti.

Osumnjičeni Bojan J. je juče izručen Srbiji. On je uhapšen 2. februara na granici Austrije i Nemačke, po poternici koju je za njim raspisala Srbija zbog sumnje da je 24. januara u Novom Sadu ubio Jovana Janićijevića.

- Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje. Bojan J. i žrtva su se poznavali i dugo sarađivali, a kobne večeri Bojan J. je pozvao Janićijevića da se nađu u Veterniku - podsetio je izvor Kurira.

Janićijević je ubijen sa 20 uboda nožem po celom telu.

- Posle svirepog ubistva, koje su zabeležile sigirnosne kamere sa obližnjeg objekta, osumnjičeni je žrtvi ukrao torbicu punu para i pobegao je. Uspeo je da pređe granicu i zaputio se u Nemačku, ali je na austrijsko-nemačkoj granici lišen slobode po poternici iz Srbije - dodao je izvor.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading