LUNA ŠOKIRALA PRIZNANJEM O SLOBI: Evo da li je čestitala Radanoviću rođenje sina Damjana! KRATKO I JASNO!

Autor:

Zabava

22.03.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u televizijskom gostovanju odogvorila na pitanje o bivšem dečku Slobi Radanoviću sa kojim je imala turbulentnu vezu pred kamerama u rijalitiju!

LUNA ŠOKIRALA PRIZNANJEM O SLOBI: Evo da li je čestitala Radanoviću rođenje sina Damjana! KRATKO I JASNO!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/instagram.com/luna_djogani

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou", a jedno pitanje voditelja Ognjena Amidžića nije očekivala.

Naime, kako je usledila rubrika "Pitanja sa instagrama", Luna je govorila o planovima u karijeri, ali je između ostalog i dobila direktno pitanje vezano za pevača Slobu Radanovića, na koje je imala kratak i odsečan odgovor.

Republika

Foto: PrintscreenPink

Luna Đogani u emisiji "Amidži šou"

Da li si čestitala Slobi rođenje deteta?

Jedno od pitanja za bivšu zadrugarku bilo je da li je čestitala nedavno rođenje sina Radanoviću, na šta je ona kao iz topa odgovorila:

- Ne, ne, ne.

Podsetimo, Luna se proslavila učešćem u Zadruzi 1 kada je stupila u vezu sa oženjenim pevčem Slobom Radanovićem, koji je ostavio suprugu zbog nje.

Inače, Sloba je nedavno postao otac jer se njegova supruga Jelena porodila, te je na svet donela dečaka kom su dali ime Damjan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading