MILJKOVIĆ PRIZNAO ZAŠTO NIJE BIO NA LUNINOM ROĐENDANU: Marko otkrio da su imali porodične probleme!

Autor:

Zabava

14.03.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko MIljković su otkrili zbog čega on nije došao na rođendan.

MILJKOVIĆ PRIZNAO ZAŠTO NIJE BIO NA LUNINOM ROĐENDANU: Marko otkrio da su imali porodične probleme!

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković uključili su se u uživo u prenos, a tom prilikom otkrili su zbog čega se on nije pojavio na njenoj proslavi rođendana. 

Podsetimo, Miljković se nije pojavio na proslavi rođendana svoje supruge, a kako ističe i potvrđuje pisanja, da su se desili problemi, o kojima ne želi javno da govori. 

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Ja nisam ni bio bolestan, nisam došao na rođendan iz nekih iks razlog, sprečen sam bio, neću tu nešto da objašnjavam, niti da crtam, imam pravo apsolutno, to je moj život, moja stvar, naš život, naša porodična stvar, o kojoj ja ne bih da razglabam. Sprečen sam bio, tu stavljam tačku na sve spekulacije što nisam bio na rođendanu. Dešava se jednostavno, nisam bio na rođendanu, i doviđenja. Kome se sviđa, sviđa mu se, jednostavno neću da podelim sa javnošću to. Ja se nadam da me razumete - ispričao je Miljković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirna

31.03.2023 22:20

Koga briga što ti nisi bio. Da je tada bila u vinklu nikada se ne bi za takvog džabalebaroša ni udala. Dokle ćeš da živiš na tudjoj grbači. Zasucu rukave..