ĆERKA LUNE I MARKA MORALA HITNO NA OPERACIJU: Porodična drama Miljkovića, Mia bila zdravstveno ugrožena!

Autor:

Zabava

14.03.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Luna Đogani otkrili da su proživeli porodičnu dramu.

ĆERKA LUNE I MARKA MORALA HITNO NA OPERACIJU: Porodična drama Miljkovića, Mia bila zdravstveno ugrožena!

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković u jeku skandala da su se posvađali, uključili su se uživo u program na Jutjub kanalu i tim povodom otkrili da su proživeli veliku porodičnu dramu, zbog ćerkice Mie Miljković. 

Kako su objasnili, Mia je morala da ide hitnu operaciju, nakon čega se ponovo razbolela. 

- Rekli smo da nas nije bilo opravdano, jer smo bili fokusirani na Miino zdravlje. Otkrili smo uzrok, to je uvećani treći krajnik. Za nas roditelje to je bilo stresno, iako nije to toliko strašno. Ona je imala operaciju trećeg krajnika, sad je još uvek u procesu oporavljanja, još uvek je bolešljiva i čekamo da se završi - govori Luna i dodaje:

Foto: Youtube.com printscreen

Marko Miljković i Luna Đogani

 

- To je najveći razlog zašto nas nema. Nije to tako lako, zvuči lako, ali mi nemamo ni dadilju, stalno smo sa njom, morali smo da se povučemo. Morali smo da odlučimo da se fokusiramo na nju i njeno zdravlje, pa kada se bude rešilo, da ćemo se vratiti.

Foto: Youtube.com printscreen

Marko Miljković i Luna Đogani

 

 

- Sve je bilo u savršenom redu, imali smo super doktorku. Deca kad se probude, znaju da prave haos, čisto da znate. Izlude deca kada se probude iz tog stanja, Mia je to super podnela. Ja sam pitao Lunu, ja nisam smeo gore da budem ni blizu njih dve, naravno da portir odnese. Ono, bilo je super, krenula je jedno vreme u vrtić, ali se sitno razbolela, inače, posle te operacije, dve nedelje zna imunitet da bude slab, mi smo je držali 10tak dana kod kuće i eto, trebali smo više - priča Marko.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading