ŠOK! Skandal SVETSKIH razmera u Parizu - pale OPTUŽBE za SILOVANJE! Slučaj ide na SUD, jedna porodica je RASTURENA!

Autor:

Sport

02.03.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira na "Parku Prinčeva".

ŠOK! Skandal SVETSKIH razmera u Parizu - pale OPTUŽBE za SILOVANJE! Slučaj ide na SUD, jedna porodica je RASTURENA!

Foto: Tanjug/AP

Ašraf Hakimi i Lionel Mesi

Novi veliki skandal potresa svetski fudbal.

Nema mira u Parizu, gde je velikan iz francuske prestonice - PSŽ, iz dana u dan središte sve većih skandala.

Pošto je prvi čovek kluba Naser Al-Kelaifi optužen za otmicu i mučenje, sada se i jedan od najboljih igrača, Ašraf Hakimi, suočava sa velikim problemom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mbape i Hakimi

 

Hakimi je optužen za silovanje jedne devojke i slučaj je dospeo do suda. Za sada neimenovana devojka optužila je reprezentativca Maroka da je pokušao da je siluje u svom domu i to dok mu je supruga bila sa decom na odmoru u Dubaiju.

Zvezda Pari Sen Žermena demantovala je ove navode, ali mu supruga, poznata španska glumica Hiba Abuk, ne veruje pa je čak podnela zahtev za razvod braka!

Jedna porodica je uništena, a deluje da je Hakimi i u daleko većem problemu jer će slučaj morati na sud. Navodno silovanje dogodilo se 25. februara u Hakimijevoj kući, a devojka tvrdi da je tu došla pošto se neko vreme dopisivala sa fudbalerom putem Instagrama.

Kada je stigla u kuću Hakimi je prvo poljubio, a zatim i podigao odeću, te je uprkos njenim protestima nastavio i navodno penetrirao u nju bez pristanka. Da li je sve ovako bilo ostaje da se vidi, ali nema sumnje da reprezentativca Maroka čeka velika životna drama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading