HOROR SKANDAL U PARIZU! Hitna istraga zbog OPTUŽBI za MUČENJE I OTMICU!

Autor:

Sport

28.02.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevolje u Pari Sen Žermenu su na pomolu, a šta će se sve desiti ostaje da se vidi.

HOROR SKANDAL U PARIZU! Hitna istraga zbog OPTUŽBI za MUČENJE I OTMICU!

Foto: Tanjug/AP

Naser Al-Kelaifi i Lionel Mesi

Ozbiljan skandal sa primesama horor i triler filma potresa Pariz.

Vlasnik Pari Sen ŽermenaNaser Al-Kelaifi optužen je za kidnapovanje i mučenje aktiviste i francuskog državljanina Taiba Benabderahmanea, a zbog svega ovoga pokrenuta je i hitna istraga u tri suda u prestonici Francuske.

Ceo slučaj desio se još 2020. godine kada je Benabderahmanea imao kompromitujuće dokumente o prvom čoveku PSŽ-a, a one su bile povezane sa Svetskim prvenstvom u Kataru. Kako prenose francuski mediji na čelu sa čuvenim "L'Ekipom", aktivista je podneo tužbe zbog otmice, pretnji i mučenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Naser Al-Kelaifi

 

Tužbe su podnete pre nekoliko meseci, ali je istraga tek sada konačno otvorena i to nakon velikih pritisaka javnosti i advokata Romana Ruiza i Gabrijela Vejnara na račun francuskog pravosuđa koji su isticali da sudski sistem u ovoj zemlji "štiti bogate", kao i za "sporost i nedostatak akcije"

Taib Benabderahmane kritikovao je Al-Kelaifija i ukazao je na korupciju pri dodeli domaćinstva Svetskog prvenstva Kataru, ali je otkrio i mnogo o nehumanim uslovima za rad koje su radnici na gradnji stadiona imali.

Uz to, postoje indicije da je Benabderahmane posedovao određene video-materijale Kelaifija i njegove ljubavnice, kao i kompromitujuće audio-snimke telefonskih razgovora sa Žeromom Vacvekom (FIFA) i katarskim emirom Tamimom Bin Hamadom Al Tanijem. Sada je istraga pokrenuta, a šta će se sve desiti ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading