SKANDAL U BRAZILU: Legendarni fudbaler optužen zbog SILOVANJA - sada pobegao od policije!

Autor:

Sport

10.03.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se saga oko hapšenja ovog igrača.

SKANDAL U BRAZILU: Legendarni fudbaler optužen zbog SILOVANJA - sada pobegao od policije!

Foto: www.profimedia.rs

Robinjo, nekadašnji brazilski reprezentativac i bivši igrač Mančester sitija, Milana i Real Madrida, nestao je bez traga, a brazilsko Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo je nalog za njegovo hapšenje.

Brazilac je prošle godine osuđen na devet godina zatvora u Milanu, jer je učestovao u silovanju 2013. godine, zajedno sa još nekoliko osoba, a dogovorom je isplanirano da Robinjo služi zatvorsku kaznu u domovini, uprkos tome što je osuđen u Italiji.

Ipak, kada je trebao da počne da služi kaznu u Brazilu, Robinjo je pobegao, pa ga policija nije pronašla na kućnoj adresi i od tada se traga za legendom svetskog fudbala.

Velika zvezda svetskog fubala je karijetu započela u Santosu, zatim je ime izgradio u Evropi, gde je najbolje godine proveo u navedenim klubovima, da bi evropsku odiseju završio u Turskoj. Zabeležio je i 100 nastupa za selekciju "karioka", a 27 puta se upisao u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading