SADA I ZVANIČNO: Reprezentacija dobila novog SELEKTORA posle kraha na Mundijalu!

Autor:

Sport

15.02.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez se odlučio za neočekivan potez.

SADA I ZVANIČNO: Reprezentacija dobila novog SELEKTORA posle kraha na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Ramon Menezes, fudbalski stručnjak iz Brazila, novi je selektor "karioka", saopštio je Fudbalski savez ove južnoameričke države.

Nakon što se spekulisalo da će Brazil preuzeti Pep Gvardiola, Karlo Anćeloti ili Vahid Halihodžić, na kraju je doneta odluka da na klupu sedne domaći trener, ali samo kao privremeno rešenje.

Naime, Savez ove države će nastaviti i dalje da traži rešenja oko toga ko će sesti na klupu i preuzeti reprezentaciju nakon odlaska Titea, koji je najavio da se povlači sa klupe i pre Mundijala u Kataru. Ipak, ostao je na brazilskoj klupi i na prvenstvu sveta, ali se ta epizoda nije završila slavno, pošto su Brazilci ispali u četvrtfinalu od Hrvatske nakon izvođenja penala.

Foto: Tanjug/AP

Ramon Menezes će biti novi selektor Brazila

Menezes je u karijeri vodio U20 reprezentaciju Brazila do titule prvaka Južne Amerike prošle godine, a sada će debi na klupi prvog tima imati na prijateljskoj utakmici protiv selekcije Maroka.

Menezes je do pre samo dve i po godine vodio samo brazilske niželigaša, a zatim je postao trener Vaska da Game, CRB-a i Vitorije.

Menezes je do sada mnogo poznatiji po svojim uspesima u igračkoj karijeri, pošto je nastupao za Vasko de Gamu, Vitoriju, Fluminense, Botafogo, kao i za još veliki broj klubova u matičnoj zemlji, a ipao je i kraće epizode u Bajeru iz Leverkuzena, odnosno ekipi Tokio Verdija u Japanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading