MORBIDNA IZJAVA RIŠARLISONA: Hrvati u NEVERICI, svet u ČUDU!

Autor:

Sport

17.01.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski as iznenadio planetu!

MORBIDNA IZJAVA RIŠARLISONA: Hrvati u NEVERICI, svet u ČUDU!

Foto: Tanjug/AP

Brazilac Rišarlison

Napadač petostrukog svetskog šampiona Rišarlison dao je "šokantnu" izjavu na osnovu koje se može zaključiti koliko je Brazilcima teško pao poraz od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

Strelac najlepšeg gola Svetskog prvenstva je istakao da je eliminacija od "vatrenih" gora od "smrti u porodici".

Bio je to udarac. Mislim da je to gore nego kada izgubiš člana porodice. Bilo je teško da se oporavim. I dan danas, kada gledam videe na društvenim mrežama, to me rastuži. Ali moramo dalje. Još sam mlad, mislim da imam još jedno ili dva svetska prvenstva pred sobom - naveo je Rišarlison za "ESPN", a potom je prokomentarisao predivan pogodak makazicama protiv Srbije (2:0).

Cilj je bio da postanemo prvaci. Da, postigao sam predivan gol, ali mislim da taj pogodak nije bio moj cilj. Mi smo tamo otišli po trofej - neutešan je golgeter "selesaa".

Podsetimo da je Hrvatska izborila polufinale u Kataru boljim izvođenjem penala, dok Brazil na osvajanje Boginje čeka od 2022. godine i šampionata koje su zajednički organizovali Japan i Južna Koreja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading