SELEKTORSKA BOMBA: Dalić NAPUŠTA Hrvatsku i preuzima klupu VIŠESTRUKOG svetskog šampiona?!

Autor:

Sport

07.01.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski stručnjak na ceni nakon novog podviga u Kataru.

SELEKTORSKA BOMBA: Dalić NAPUŠTA Hrvatsku i preuzima klupu VIŠESTRUKOG svetskog šampiona?!

Foto: Tanjug/AP

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić na meti je Fudbalskog saveza Brazila, koji u njemu vidi idealno rešenje za upražnjenu klupu petostrukog svetskog šampiona, prenosi "Večernji list".

Brazilci su oduševljeni radom Hrvata koji je svojoj zemlji doneo dve medalje na Mundijalima. Dalić je sa "vatrenima" eliminisao i "selesao" u Kataru, pošto je Hrvatska slavila na meču četvrtfinala boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hrvati otkrivaju - Dalić na klupi Brazila?

Podsetimo, Tite je ekspresno podneo ostavku, posle još jednog neuspešnog pohoda na Boginju, a Brazil je blizu odluke da imenuje stranog selektora.

Dalić poslednjih pet godina sa velikim uspehom trenira naše komšije, a uskoro bi mogao da se okuša na novom zadatku. Ako se dogovori sa Brazilom, to će za njega svakako biti "izazov karijere".

Južnoamerička selekcija se poslednji put popela na krov planete pre 20 godina, na šampionatu održanom u Japanu i Južnoj Koreji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading