Šokantni DETALJI u napadu na Srbe tokom utakmice u BiH! Među napadačima na Srbe i sin INSPEKTORA MUP FBiH!

Autor:

Hronika

17.01.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tužilaštvo kantona Sarajevo sinoć je predato deset osoba osumnjičenih za napad na grupu roditelja srpske dece iz Beograda na Ilidži.

Šokantni DETALJI u napadu na Srbe tokom utakmice u BiH! Među napadačima na Srbe i sin INSPEKTORA MUP FBiH!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube/Najnovije vesti-Srbija

Napad na Srbe u Sarajevu

Jedan od uhapšenih huligana zbog napada na Beograđane na Ilidži tokom međunarodnog fudbalskog turnira je Benjamin Hasanović, sin Eneida Hasanovića,  šefa Odseka za saradnju sa EUROPOL-om i INTERPOL-om u Federalnoj upravi policije, saznaje portal "Avaza".

Osim, toga, kako navodi Avaz, amidža uhapšenom Benjaminu Hasanoviću je Migdad Hasanović (SDA), trenutni vršilac dužnosti načelnika Vogošća, koji će obavljati funkciju do izbora, obzirom da je Edin Smajić prihvatio funkciju u Parlamentu Federacije.

U Tužilaštvo kantona Sarajevo sinoć je predato deset osoba osumnjičenih za napad na grupu roditelja srpske dece iz Beograda na Ilidži.

Kako je ranije objavio portal "Avaza" uhapšeni su: Baltić Eldar, Tahirović Aldin, Demir Haris, Hodžić Ensar, Omeragić Belmin, Hadžić Armin, Bešić Eldar, Hasanović Benjamin, Podrug Mersid i Kukić Sedin.

Optuženi se terete za krivično delo "Nasilničko ponašanje".

Podsećamo, pre dve noći je za vreme međunarodnog dečijeg fudbalskog turnira napadnuta grupa roditelja srpskih dečaka koji su igrali za FK Zvezdara iz Beograda u hotelu. Jedan od roditelja je izboden nožem.

On je tom prilikom zadobio lakše telesne povrede.

Tužilaštvo kantona Sarajevo predložilo je jednomesečni pritvor za svih 10 uhapšenih zbog napada na Srbe, roditelje i decu iz Beograda koja su učestvovala na međunarodnom fudbalskom turniru u sarajevskoj opštini Ilidža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Gi

17.01.2023 15:47

Sta je tu cudno pa i kod nas su sinovi oficira policije i vojske najveci kriminalci.Setite se samo Arkana

Petar Limar

17.01.2023 17:20

Naoružane izgrednike poslao je onaj koji je prethodno obezbedio odsustvo policije.

Марина

07.02.2023 18:55

Срамота После нека кажу да није на националној основи, задојени мржњом