ODGOVOR BASTE BOŠKU OBRADOVIĆU: Vaša politika je pogubna po Republiku Srbiju i njene građane

Autor:

Vesti

08.04.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Basta oštro odgovorio Bošku Obradoviću i jasno poručio svoj stav!

ODGOVOR BASTE BOŠKU OBRADOVIĆU: Vaša politika je pogubna po Republiku Srbiju i njene građane

Foto: Ministarstvo privrede

Ministar privrede Rade Basta oglasi se na svom instagram nalogu i poručio lideru Dveri Bošku Obradoviću da je njegova politika put u prošlost i da će se lično boriti protiv toga svim snagama.

- Poštovani gospodine Obradoviću, to sto Vi nemate svoje mišljenje i što smatram da je Vaša politika pogubna po Republiku Srbiju i njene građane ne znaci da neko drugi nema svoje mišljenje i ideje za koje je spreman da se bori - napisao je Basta i dodao:

- Svi koji me poznaju znaju da ja nemam toliko savitljivu kičmu i da su moji lični stavovi moja uverenja - napisao je Basta.

- Za razliku od Vas, ja sam ratovao i borio se za našu Srbiju na Kosovu, imam četiri sina i generacija sam onih momaka koja su kao deca čekali u redovima za hleb, meso, gorivo, doba sankcija i za moju i svaku drugu decu u Srbiji ću se boriti da se to više nikad ne ponovi! - napisao je Basta i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Basta (@rade.basta)

- Važno je očuvati mir, ekonomsku stabilnost i stvoriti uslove za prosperitetnu budućnost za sve građane i građanke Republike Srbije.To možemo ostvariti samo ako postanemo punopravna članica EU i usvojimo standarde kao svako normalno demokratsko civilizovano društvo - napisao je Basta.

- Vaša politika je put u prošlost i ja ću se lično protiv toga boriti svim snagama! - napisao je on i zaključio:

- Uskoro ću pokrenuti jednu inicijativu za Vas za koju sam siguran da će Vam se puno svideti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading