KURTI JE SAUČESNIK U UBISTVU TRUDNICE! Haradinaj izneo teške optužbe na račun lažnog premijera!

Autor:

Vesti

01.12.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je premijer Aljbin Kurti "saučesnik u ubistvu 35-godišnje trudnice".

KURTI JE SAUČESNIK U UBISTVU TRUDNICE! Haradinaj izneo teške optužbe na račun lažnog premijera!

Foto: Tanjug/AP

Haradinaj je na Fejsbuku, povodom ubistva koje se sinoć dogodilo ispred Ginekološko-akušerske klinike u krugu Kliničkod centra u Prištini, naveo da "ubijenu nije zaštitila država od koje je zatražila pomoć".

- Aljbin Kurti je saučesnik u zločinu! Bio je potreban sablasni zločin nad majkom i njenim nerođenim detetom, da bi se ceo narod užasnuo koliko daleko je otišao zločin u ovoj zemlji. Ubijena je tražila pomoć države, koju nažalost, zajedno sa svakim od nas, svaki dan malo po malo ubijaju, ali je država nije zaštitila - napisao je Haradinaj.

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

Haradinaj je za takvo stanje direktno optužio i lažnog premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija.

"Premijer koji defunkcionalizuje pravosudni sistem u zemlji prepolovljavanjem plata sudijama i tužiocima, koji ponižava policiju, ostavlja je u krpama i sa mizernim platama, koji tera lekare da napuste posao i zemlju, jer ne mogu da žive od toga, koji ugrožava funkcionalnost školskog sistema ostavljajući nastavnike da štrajkuju duže od mesec dana, čime se država pretvara u marionetu međunarodne zajednice, svesno ili nesvesno se pretvorio u saučesnika u jezivim zločinima koji se dešavaju svaki dan", napisao je Haradinaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading