GDE SU SAD NUNS I UNS?! Čeda divlja i preti novinarki Republike, udruženja ni da beknu! GOSPODO, KAD TAČNO MISLITE DA SE OGLASITE?!

Autor:

Vesti

18.11.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prostački napad lidera Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića na novinarku Republike ostao je bez ikakve reakcije novinarskih udruženja, inače izuzetno ažurnih kada su u pitanju napadi političara novinare opozicionih glasila.

GDE SU SAD NUNS I UNS?! Čeda divlja i preti novinarki Republike, udruženja ni da beknu! GOSPODO, KAD TAČNO MISLITE DA SE OGLASITE?!

Foto: Tanjug/Z. Zestić/printscreen

Punih 12 sati od kako je Republika obelodanila da je lider LPD Čedomir Jovanović prostački vređao i pretio novinarki Republike samo zato što je svoj posao obavljala profesionalno i u skladu sa novinarskom etikom i pravilom "druge strane", UNS i NUNS ni ne pomišljaju da se oglase, a kamoli osude ispad Jovanovića.

Kako se može videti na portalima UNS i NUNS, oni se čak nisu udostojili ni da objave vest o Jovanovićevom ogavnom postupku, iako je Republika vest objavila još 17. novembra u 22:06 časova.

Podsetimo, novinarka Republike kontaktirala je Jovanovića nakon što je naša redakcija došla u posed fotografije njegovog skupocenog "mercedesa" sa inostranim registarskim tablicama.

Umesto da odgovori na pitanja, Jovanović je počeo da urla i preti našoj novinarki, pominjući tužbe, policiju, zatvor pa i fizički obračun.

Da ceo slučaj bude još bizarniji, Jovanović je našoj novinarki poslao i svoju fotografiju na kojoj je krvavog nosa.

Republika

Foto: printskrin

 

Inače, kako je Republika već pisala, ovo nije prvi put da je Jovanović u žiži pažnje javnosti zbog skandala koje ređa kao na traci.

Lider LDP nedavno je uhvaćen kako od komšije krade struju, što je negirao i te navode nazvao "lažima" i "običnim glupostima".

Nepunih mesec dana pre toga imao je i sukob sa svojom suprugom, a u protekle dve godine je reketom pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, razbio izlog zbog svađe sa radnicima u kiosku brze hrane Pončo na Novom Beogradu, prelazio ulicu van pešačkog prelaza, bahato se parkirao...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading