ČEDOMIR JOVANOVIĆ PRETI NOVINARKI, ŠALJE KRVAVE SLIKE I POMINJE SAČEKUŠU: Jezivo ponašanje političara! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.11.2022

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP ne planira da prestane sa nasilničkim ponašanjem?

ČEDOMIR JOVANOVIĆ PRETI NOVINARKI, ŠALJE KRVAVE SLIKE I POMINJE SAČEKUŠU: Jezivo ponašanje političara! (FOTO)

Foto: TV PINK/Printscren/Privatna arhiva

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović poznat je po svojim gafovima i incidentima u javnosti, ali ovoga puta pretio je novinarki i slao svoje krvave slike. 

Ovog puta, neslavni političar je uhvaćen za volanom automobila mercedes GLA sa stranim tablicama, a nakon što ga je novinarka portala Republike pozvala za izjavu, lider LDP je izgubio razum.

 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Čeda u mercedesu sa stranim tablicama

 

Nakon drskog nastupa prema novinaru praćenog pretnjama, on je kratko obrazložio situaciju.

- Ja imam registrovanu firmu u Beču i odobrenje za vozilo - rekao je Jovanović uz salvu uvreda upućenu novinaru, kao i uz pregršt pretnji i pogrdnih reči.

Tekst još uvek nije ni bio objavljen sa njegovom izjavom, u kom prvenstveno nismo ni želeli da objavljujemo njegove uvrede, međutim Jovanović je nastavio sa "proganjanjem" novinarke. Zvao je nekoliko puta, pretio policijom, tužbama, zatvorom, pa čak i fizičkim obračunom sa ženom kad je pitao gde se nalazi i kako će doći u redakciju pa ćemo kako je rekao "videti ko to njega snima".

I tu nije bio kraj, Jovanović je onda nastavio da šalje poruke novinarki sa svojim krvavim slikama, unakaženog lica uz tekst "Ti si sa ovom bagrom, sačekuša vam je ime"

Foto: printsrin

 

Nakon ovih skandaloznih poruka, redakcija Republike prijavila je policiji pretnje koje je novinarka dobila od Čedomira Jovanovića. 

Foto: printskrin

 

 

Napominjemo da je novinarka krajnje profesionalno obavila svoj posao, nakon što je dobila informaciju o automobilu, pozvala je Jovanovića za izjavu, ali umesto odgovora dobila je salve uvreda i pretnji, po svemu sudeći nekadašnji političar misli da može da ide redom i preti svima ko mu postavi pitanje.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Jovanović dospeva u žižu javnosti u poslednje vreme. Nedavno je uhvaćen kako od komšije krade struju, što je negirao i te navode nazvao "lažima" i "običnim glupostima". Nepunih mesec dana pre toga imao je i sukob sa svojom suprugom, a u protekle dve godine je reketom pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, razbio izlog zbog svađe sa radnicima u kiosku brze hrane Pončo na Novom Beogradu, prelazio ulicu van pešačkog prelaza, bahato se parkirao...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading