HAOS U HUMSKOJ: Ljubimac Grobara slavi 10 bodova zaostatka za Zvezdom (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana će biti besni.

HAOS U HUMSKOJ: Ljubimac Grobara slavi 10 bodova zaostatka za Zvezdom (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedelju, 20. novembra, utakmicom između domaćina turnira i Ekvadora, a trajaće do 18. decembra, kada će biti igrano veliko finale.

Zbog toga, nacionalni šampionati širom planete su morali ranije da završe jesenju polusezonu, a situacija nije ništa drugačija ni u Srbiji.

U Superligi Srbije je odigrano 19 kola, a Crvena zvezda će nastavak prvenstva (februar, 2023. godine) dočekati sa deset bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Standings provided by Sofascore

Baš zbog te bodovne razlike, navijači crveno-belih često ovih dana večitim rivalima pevaju hit Rade Manojlović "Deset ispod nule".

To je skroz očekivano peckanje između pristalica dva najtrofejnija srpska kluba, ali je na društvenim mrežama sve zasenio stori koji je na Instagramu objavio fudbaler crno-belih Aleksandar Lutovac.

Naime, brzonogi as "Parnog valjka" se našao na nekoj proslavi gde je pevala upravo Radmila Manojlović, a na repertoaru su baš bili stihovi "Deset ispod nule napolju".

Nema sumnje da Grobari neće biti baš srećni zbog odabira Lutovca da baš tu pesmu okači na stori, u trenutku kada je njihov voljeni klub baš deset bodova u minusu.

Lutovac je ove sezone u crno-belom dresu sakupio 16 nastupa, ali se samo dva puta našao u startnoj postavi. Bivši mladi reprezentativac Srbije je na tim utakmicama upisao jedan gol i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading