ŠOK PRED MUNDIJAL: Kraljevska porodica podnela RADIKALAN zahtev!

Autor:

Sport

18.11.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal na samo dva dana do početka Svetskog prvenstva.

ŠOK PRED MUNDIJAL: Kraljevska porodica podnela RADIKALAN zahtev!

Foto: Tanjug/AP

Kraljevska porodica u Kataru zatražila je potpunu zabranu prodaje aklohola na samo 48 sati do početka Mundijala, iako je sklopljen dogovor sa Bajdvajzerom, vredan više miliona dolara.

Kada počne Svetsko prvenstvo, plan je bio da pivo bude dostupno u fan zonama - ali tek posle 18 časova i 30 minuta, ali i pod uslovom da pijani navijači budu poslati u posebne zone da se otrezne.

Foto: Tanjug/AP

Hamad bin Kalifa al Tani, šeik Katara

Badvajzer je jedan od najunosnijih sponzora FIFA i ima ekskluzivno pravo da prodaje pivo na utakmicama Svetskog prvenstva. Navijačima će biti dozvoljeno da kupe samo četiri pinte odjednom, po ceni od 12 funti. Bezalkoholno pivo je takođe dostupno po ceni od 10 funti po pinti. 

Foto: Tanjug/AP

Svetsko prvenstvo počinje za malo više od 48 sati

Ipak, Katarska kraljevska porodica je odlučia da izvrši pritisak na FIFU da uvede potpunu zabranu prodaje alkohola na svim stadionima Svetskog prvenstva, samo dva dana pre početka kontroverznog turnira. Ako dođe do preokreta i Budvajzer ne bude u mogućnosti da prodaje pivo ili ima bilo kakvu vidljivost, FIFA će, prema izveštajima, prekršiti ugovor vredan više miliona dolara.

Još uvek je nejasno da li će navijačima biti dozvoljeno da kupuju pivo na utakmicama, a jedino mesto gde je izvesna dostupnost alkohola je u navijačkim parkovima Dohe.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje u nedelju, 20. novembra, a turnir će otvoriti selekcije Katara i Ekvadora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading