PREDUHITRILI PIKSIJA: FIFA objavila konačan spisak Srbije za Svetsko prvenstvo

Autor:

Sport

09.11.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su spremni za Mundijal.

PREDUHITRILI PIKSIJA: FIFA objavila konačan spisak Srbije za Svetsko prvenstvo

Foto: Starsport

Dragan Stojković

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje za manje od dve nedelje, tačnije 20. novembra, utakmicom Katar - Ekvador, a reprezentacija Srbije će prvi meč odigrati četiri dana kasnije protiv selekcije Brazila.

Vreme do početka Mundijala u Kataru ljubitelji fudbala mogu da prekrate igrajući najpopularniju fudbalsku simulaciju na planeti "FIFA 23", koja je danas (sreda) objavila dodatak za planetarni šampionat.

DIKA OTKRIO: Piksi u ponedeljak saopštava spisak

Međutim, s obzirom na to da je krajnji rok za objavljivanje konačnih spiskova za Svetsko prvenstvo 14. novembar i da Dragan Stojković Piksi još nije saopštio svoj, tvorci igrice i ovog dodatka su morali da improvizuju kada su u pitanju "Orlovi", pa su u tim ubacili sve igrače koji su bili deo reprezentacije tokom kvalifikacija, njih 33.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

Oni su odlučili da u selekciju Srbije stave sledeće igrače:

GOLMANI: Predrag Rajković, Vanja Milanković-Savić, Marko Dmitrović, Mile Svilar, Đorđe Nikolić.

ODBRANA: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Uroš Spajić, Matija Nastasić, Filip Mladenović, Mihailo Ristić, Aleksa Terzić, Milan Gajić, Marko Petković.

VEZNI RED: Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Darko Lazović, Andrija Živković, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Saša Lukić, Uroš Račić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Nenad Krstičić, Dušan Tadić, Filip Đuričić.

NAPAD: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Podsetimo, Srbija će u Kataru igrati u grupi G. Prvi rival će joj biti Brazil, 24. novembra, potom će četiri dana kasnije ukrstiti koplja sa Kamerunom, dok će 2. decembra u poslednjem kolu grupne faze odmeriti snage sa Švajcarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading