BEZ PADOBRANACA: Piksi saopštava spisak putnika za Katar - Srbija je ovo sa nestrpljenjem čekala!

Autor:

Sport

09.11.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pada najvažnija odluka uoči SP.

BEZ PADOBRANACA: Piksi saopštava spisak putnika za Katar - Srbija je ovo sa nestrpljenjem čekala!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi saopštiće u ponedeljak spisak putnika za Katar, otkrio je sportski direktor "Orlova" Stevan Stojanović.

Na njemu neće biti iznenađenja, a Piksi, po rečima Stojanovića, već zna kojih 26 igrača će predstavljati "Orlove" na Mundijalu.

Na spisku je najboljih 35 fudbalera koje Srbija. Znam kojih je 35 momaka, lagao bih da kažem, da ne znam. Ali, s obzirom da selektor hoće da sačeka poslednje utakmice u prvenstvima, da vidi zdravstveni bilten, tek onda će preseći i reći kojih 26 vodi u Katar. Da budem precizniji, Piksi već sada ima 26 igrača u glavi, ali bilo bi neozbiljno da detaljno pričam o tome. Razgovarali jesmo, posavetovali se, ali na njemu je da odluči i saopšti na koje fudbalere računa za Mundijal - rekao je popularni Dika za "Kurir", a potom je dodao:

Republika

Foto: FSS

Dika u Dohi u društvu Nenada Bjekovića i Jovana Šurbatovića

- Na spisku selektora su fudbaleri koji su igrali za Srbiju u ovih godinu ipo dana. A, iskreno da vam kažem, bilo bi nekorektno prema momcima koji su izneli teret kvalifikacija izostaviti bilo koga od njih sa spiska za SP i voditi nekog drugog. Nismo želeli "padobrance" kao što je ranije bio slučaj. Ljudi smo! Zar je normalno da nekog ko je igrao odstranimo tek tako, zarad nekog koga bi trebalo prodati. Nema šanse - zaključio je Stojanović.

Podsetimo da će Srbija u grupnoj fazi odmeriti snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a početak Svetskog prvenstva zakazan je za 20. novembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading