NA MARAKANI OTVARAJU ŠAMPANJAC: Fenomenalne vesti za Crvenu zvezdu

Autor:

Sport

14.11.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavi se u Ljutice Bogdana.

NA MARAKANI OTVARAJU ŠAMPANJAC: Fenomenalne vesti za Crvenu zvezdu

Foto: V.P

Zvezdan Terzić

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje za manje od nedelju dana, tačnije 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora.

Superliga Srbije će na Mundijalu imati tri predstavnika, a svi dolaze iz Crvene zvezde.

Šampion naše države je dao po jednog igrača u tri reprezentacije. Za Srbiju će igrati Strahinja Eraković, Kanadu će braniti kapiten crveno-belih Milan Borjan, a na konačnom spisku Gane se našao Osman Bukari.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

FIFA će klubovima za svakog igrača koji će ispasti u grupnoj fazi na Mundijalu uplatiti po 190.000 evra, dok će onima čiji fudbaleri prođu dalje davati još više.

To znači da će Crvena zvezda prihodovati minumum 570.000 evropskih novčanica od učešća Erakovića, Borjana i Bukarija na planetarnom šampionatu.

Fudbalska reprezentacija Srbije će svoj prvi meč igrati 24. novembra protiv Brazila. "Orlovi" će zatim četiri dana kasnije odmeriti snage sa Kamerunom, dok je drugog dana decembra na programu duel sa Švajcarskom.

To su utakmice na kojima bi šansu mogao da dobije mladi Eraković.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Borjan će među stativama biti na utakmicama selekcije Kanade protiv Belgije 23. novembra, Hrvatske četiri dana kasnije i na kraju sa Marokancima prvog dana decembra.

Na kraju, Bukari će priliku da se pokaže na najvećoj sceni imati istih datuma kao i Eraković. Gana će prvo igrati sa Portugalom, pa sa Južnom Korejom i na kraju Urugvajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading