HRABROST, ZNANJE I ONA STVAR: Pitali smo Piksija o penalima i satu koji otkucava od 1998, selektor uputio OBEĆANJE Srbiji!

Autor: Žarko Sokić

Sport

14.11.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi se obratio naciji pred put u Katar.

HRABROST, ZNANJE I ONA STVAR: Pitali smo Piksija o penalima i satu koji otkucava od 1998, selektor uputio OBEĆANJE Srbiji!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije uoči Svetskog prvenstva u Kataru, a naša redakcija mu je postavila dva pitanja.

Stojkovića smo najpre upitali oko eventualnih izvođača jedanaesteraca na Mundijalu, a potom i o "satu koji otkucava" još od 1998. godine i spektakularnog remija sa Nemcima (2:2) u Francuskoj.

- Nisam razmišljao o penalima, ko bi trebalo da šutne. Treba da šutne onaj ko će dati gol, a verujem da svi to mogu bez problema. Imam poverenje u sve igrače. Videćemo ako dođe do toga, ima puno kandidata koji imaju srce, staloženost, jednostavno onu stvar, da ne kažem koju. Penali nam nisu doneli sreće ni 1990. ni 1998. godine. Najvažnije je da budemo konstantni, da igamo onako kako želimo, da budemo hrabri, pa da vidimo ko je bolji - poručio je Piksi, a zatim je podvukao da će njegovi izabranici dati sve od sebe za uspeh na SP:

- Ne znam da li je "kucnuo čas", ali sam uveren da se nećemo bojati nikoga. Nećemo se unapred predati i želimo da pokažemo da znamo da igramo fudbal, a znamo. Takođe, sigurno nećemo biti "vreća za udaranje" - jasan je bio Stojković.

Podsetimo, Srbija će prvi duel u Kataru protiv Brazila odigrati 24. novembra, a potom će u okviru grupne faze odmeriti snage i sa Kamerunom i Švajcarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading