DA LI ĆE SE PONOVITI 1974? Pitali su Pižona o Brazilu, bivši selektor podigao Srbiju na noge!

Autor:

Sport

12.11.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijevu četu čeka "vatreno krštenje" u Kataru.

DA LI ĆE SE PONOVITI 1974? Pitali su Pižona o Brazilu, bivši selektor podigao Srbiju na noge!

Foto: Starsport

Vladimir Petrović Pižon

Legenda srpskog fudbala i bivši selektor naše zemlje Vladimir Petrović Pižon prokomentarisao je spisak za Mundijal Dragana Stojkovića Piksija i šanse "Orlova" na premijeri u Kataru protiv Brazila.

Što se tiče putnika za SP, Pižon je ocenio da je kvalitet startera i rezervi ujednačen.

Napravio je dobru atmosferu što se vidi i na utakmicama. Igrači su davali maksimum. Neke utakmice smo odigrali slabije, takve ne bi trebalo da se ponove. Imamo 26 podjednakih igrača. Piksi može da unosi izmene i da se ne izmeni stil igre. Možemo da napravimo rezultat, ali neće biti lako. Protivnici su stvarno teški - prokomentarisao je izjavio je Petrović gostujući u "Jutanjem programu"..

Prvi meč na prvenstvu sveta Srbija će odigrati sa Brazilom 24. novembra, a Pižon je bio akter susreta ovih selekcija na Mundijalu 1974. godine koji je okončan bez golova.

Možemo i mi da napravimo tako nešto. Imamo golgetere, izvanrednu sredinu terena i dobru odbranu. Možemo da napravimo problem Brazilu, ali ne treba da se misli da ćemo ih pobediti, da se ne bi opustili - jasan je bio Vladimir Petrović Pižon.

Podsetimo, pored susreta sa "Selesaom", "Orlovi" će u grupnoj fazi Mundijala odigrati mečeve protiv Švajcarske i Kameruna, a pokušaće da se domognu nokaut faze, prvi put od osamostaljenja 2006. godine.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading