SRBIJA JE FAVORIT IZ SENKE U KATARU: Piksijevi "Orlovi" ZADIVILI Kaku - čuveni Brazilac najavio SVETSKO ČUDO na Mundijalu!

Autor:

Sport

09.11.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakina prognoza veliko ohrabrenje za našu reprezentaciju, do početka šampionata sveta ostalo je dve nedelje, da li će Srbija biti senzacija?

SRBIJA JE FAVORIT IZ SENKE U KATARU: Piksijevi "Orlovi" ZADIVILI Kaku - čuveni Brazilac najavio SVETSKO ČUDO na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Mitrović i Vlahović uz ilustraciju Kake

Čuveni as Milana i nekada najbolji igrač sveta Kaka analizirao je predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, a tom prilikom je selekciju Srbije proglasio "favoritom iz senke" u Kataru.

Kao potencijalno iznenađenje izdvajam Srbiju, mnogo su opasni - naveo je čovek koji se pre 20 godina okitio svetskom titulom, a prenosi "Gazeta delo Sport"..

Kaka je, pored svog Brazila, izneo imena još dve selekcije za koje smatra da su u najužem krugu sa popularnu Boginju, a reč je o Francuskoj i Argentini, ali se prvenstveno fokusirao na analizu "rostera" petostrukog šampiona sveta.

- Brazil je favorit, jer na ovom projektu rade već neko vreme. Ekipa sada ima potrebno iskustvo i može da se izbori sa negativnim trenucima. Vinisijus, Rodrigo, Antoni i drugi su sazreli, a tu su i neki iznenadni igrači, kao Bremer koga nisam znao do pre par meseci - istakao je Kaka.

Podsetimo da će "Orlovi" i "Selesao" upravo odmeriti snage 24. novembra u Kataru, a u grupi G se nalaze još Švajcarska i Kamerun. U međuvremenu, "Časovničari" su objavili spisak putnika na Mundijal, a srpski selektor Dragan Stojković Piksi konačan izbor prolongirao je do ponedeljka.

Svetski šampionat počinje 20. novembra, a pehar će okušati da odbrane Francuzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading