DRAMA OKO MITRA: Srpski rekorder prinuđen da povuče RADIKALAN POTEZ pred Mundijal!

Autor:

Sport

09.11.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korpulentni centarfor se požalio na bolove, pa mu je ustanovljen specijalan režim oporavka od koga zavisi da li će se sa "Orlovima" naći u avionu za Katar.

DRAMA OKO MITRA: Srpski rekorder prinuđen da povuče RADIKALAN POTEZ pred Mundijal!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović neizvestan za Mundijal

Rekorder reprezentaciji Srbije Aleksandar Mitrović zbog povrede bi mogao da propusti Svetsko prvenstvo u Kataru, a Srbin će tokom narednih dana biti podvrgnut posebnom režimu kako bi pokušao da se oporavi za okršaj sa Brazilom.

On podrazumeva strogo mirovanje i niz terapija, a za lečenje je zadužen medicinski tim Fulama, koji će iveštavati doktore "Orlova" o stanju korpulentnog centarfora. Mitar će gotovo izvesno biti van terena u nedelju, kada na stadion "Krejven Kotidž" stiže Mančester junajted, a da li će putovati na Mundijal videćemo u ponedeljak.

Sportski direktor naše reprezentacije Stevan Dika Stojanović saopštio je da će Dragan Stojković Piksi u ponedeljak saopštiti spisak igrača, a Mitrović će se naći na njemu ukoliko terapije do tada donesu ozbilan pomak.

Republika

Foto: Starsport

Neizvesnost traje - Piksi i Srbija strepe zbog Mitrovića

O Mitrovićevom značaju za nacionalni tim ne treba previše trošiti reči, a valja podsetiti da je, kao najbolji strelac, nosio Srbiju do promocije u elitni rang Lige nacije, a postigao je i gol odluke na "Lužu" kojim je Srbija "overila" direktnu vizu za Katar.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Duel Srbija - Brazil zakazan je za 24. novembar, a u prvoj rundi grupne faze SP, u sklopu naše grupe, snage će odmeriti Švajcarska i Kamerun. "Sajdžije" će na šampionatu sveta predvoditi tandem Šaćiri/Džaka, a za koga se sve odlučio selektor Murat Jakin možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading