IGRAĆE NA MUNDIJALU! Nisu samo Borjan i Eraković, još jedan as Zvezde putuje u Katar!

Autor:

Sport

14.11.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našao se na konačnom spisku i čeka ga "izazov karijere".

IGRAĆE NA MUNDIJALU! Nisu samo Borjan i Eraković, još jedan as Zvezde putuje u Katar!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Strahinja Eraković

Crvena zvezda će imati i trećeg predstavnika na Mundijalu u Kataru. Posle Strahinje Erakovića (Srbija) i Milana Borjana (Kanada), na konačnom spisku putnika reprezentacije Gane našao se krilni napadač Osman Bukari.

Njega je pozvao selektor "Crnih zvezda" Oto Ado, koji se ipak nije odlučio za Samjuela Ovusua, brzonogog fudbalera Čukaričkog, koji je ostao bez nastupa na Svetskom prvenstvu.

 

 

Fudbaleri Gane nalaze se u grupi "H" sa selekcijama Portugalije, Urugvaja i Južne Koreje. Iz ove grupe je potencijalni rival reprezentacije Srbije u osmini finala.

Podsetimo da je 23-godišnji Afrikanac ovog leta stigao na stadion "Rajko Mitić", a u crveno-belom dresu odigrao je 24 utakmice u svim takmičenjima, uz sedam postignutih golova i pet asistencija.

Inače, tačno u podne selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi, a predstavnik naše redakcije uputio mu je dva pitanja, dok odgovore možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading