SKANDALČINA: Centarfor se nije našao na spisku za Svetsko prvenstvo jer je ORGIJAO sa PROSTITUTKAMA

Autor:

Sport

13.11.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mundijal propušta zbog zabave sa "kraljicama noći".

SKANDALČINA: Centarfor se nije našao na spisku za Svetsko prvenstvo jer je ORGIJAO sa PROSTITUTKAMA

Foto: Tanjug/AP

Dejan Joveljić i Havijer Čičarito Ernandez slave gol

Selektor fudbalske reprezentacije Meksika Herardo Tata Martino je pre manje od dva meseca šokirao planetu odlukom da na Mundijal u Kataru ne vodi najboljeg strelca u istoriji nacionalnog tima, Havijera Ernandeza.

Ipak, kao što su mnogi i verovali od trenutka kada je to objavljeno, do toga nije došlo zbog neke loše forme iskusnog centarfora, već zbog skandala koji je do sada vešto bio sakriven.

Naime, popularni Čičarito je bez puta na Svetsko prvenstvo ostao zbog toga što je celu noć proveo na orgijama sa prostitutkama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Havijer Ernandez Čičarito

On je to uradio tokom jednog okupljanja nacionalnog tima.

Ugledni meksički novinar Hoze Ramon Fernandez je za politički dnevnik Proceso izneo detalje.

Tata Martino nam je priznao da je Čičarito unajmio dve prostitutke za sebe tokom puta u Njujork i San Antonio. Svi su ga odbili jer nisu hteli da se kompromituju, posebno zato što ih je mnogo oženjenih. Optuženi su da su učestvovali u orgijama i žene su im bile besne nakon toga. Čičarito se nije na vreme pokajao, nego je sve negirao - otkrio je Fernandez, uz dodatak da je osoba iz saveza koja mu je pomogla da dogovori prostitutke dobila otkaz, ali da sada radi u FIFA.

Havijer Ernandez je u dresu reprezentacije Meksika odigrao 109 utakmica, a najbolji je strelac u istoriji sa 52 minuta.

Klupsku karijeru je započeo u Gvadalahari, iz koje je prešao u Čivas, a potom se otisnuo u Evropu. Na Starom kontinentu je nastupao za Mančester junajted, Real Madrid, Bajer Leverkuzen, Vest Hem i Sevilju, a skoro tri pune godine već igra za Los Anđeles Galaksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading