VUČIĆ ZAKAZAO SEDNICU ZA NACIONALNU BEZBEDNOST ZA SUBOTU!

Autor:

Vesti

08.09.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prema informacijama naših službi, CIA namerava da iscenira sukobe na administrativnoj liniji.

VUČIĆ ZAKAZAO SEDNICU ZA NACIONALNU BEZBEDNOST ZA SUBOTU!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Indikativno je da će se ovo telo sastati neposredno posle susreta šefa države sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog između Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, ali i posebnim emisarima Berlina i Pariza Jensa Pletnera i Emanuela Bona koji stižu u našu zemlju nakon zajedničkog pisma Olafa Šolca i Emanuela Makrona u kojem su oni "ohrabrili" srpskog lidera da donese teške odluke po pitanju naše južne pokrajine.

Zato se očekuje da glavna tema upravo budu dešavanja na KiM i bezbednosni izazovi, naročito posle odluke vlade Aljbina Kurtija da zabrani upotrebu srpskih registarskih oznaka, što je podiglo tenzije i uznemirio naše sunarodnike.

Tim pre, što su naše službe dobile podatke da se CIA sprema da na administrativnoj liniji inscenira sukobe koji bi bili povod za povećanje snaga NATO na Kosovu. Osim toga, biće reči i o energetskoj bezbednosti i pripremama države za jednu od najizazovnijih zima u poslednjih nekoliko decenija. Takođe, govoriće se i o hibridnom ratu koji se vodi protiv Srbije i o sajber bezbednosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading