ZAŠTO NOVA.RS, A NE KURTI.COM?! Skandalozna objava opozicionog portala, jasno je za čiji interes rade!

Autor: Republika

Vesti

18.08.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni portal Nova.rs na skandalozan način izveštava o sastanku predsednika Srbije i lažnog premijera nepostojeće države Kosovo Aljbina Kurtija.

ZAŠTO NOVA.RS, A NE KURTI.COM?! Skandalozna objava opozicionog portala, jasno je za čiji interes rade!

Foto: Tanjug/AP, Nova.s

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od jutros u Briselu bije bitku, kako sa predstavnicima Zapada, tako i sa premijerom privremenih prištinskih vlasti Aljbinom Kurtijem.

I svima je jasno da lažni premijer lažne države odbija sve predloge. Šta god da su predložili predstavnici Evropske unije i srpska strana, Kurti je dao odričan odgovor, jer je jasno da ne želi nikakav kompromir, već je njegov jedini cilj maltretiranje i proterivanje Srba sa Kosova.

Međutim, za to vreme, opozicioni portal Nova.rs, koji igra onako kako medijski tajkun Dragan Šolak svira, pravi se "Englez" i pod naslovom "SAZNAJEMO Napeto u Briselu: Vučić i Kurti ne mogu da se dogovore", objavili su tekst u kojem pišu kako nema dogovora.

U ovom sramnom tekstu se navodi da, kako saznaju, "razgovor ne daje rezultate i da su dve strane udaljene od dogovora, te da je veliko pitanje da li će uopšte biti bilo kakvog pomaka".

Ako nekome do sada nije bilo jasno, u šta sumnjamo, za čiji interes radi Nova.rs, sada nema dileme. Možda bi umesto sadašnjeg imena mogla da se zove kurti.com.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading