ŠAMARČINA ZVANIČNOG SAJTA EU: Poniženje za Kurtija, ovako su ga najavili! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

18.08.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajno, ili ne, prištinski premijer, Aljbin Kurti, doživeo je neprijatnost u najavi za sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine.

ŠAMARČINA ZVANIČNOG SAJTA EU: Poniženje za Kurtija, ovako su ga najavili! (FOTO)

Foto: Youtube/ATV

Zvanični sajt Evropske unije (EU), koji u realnom vremenu prati sastanke koji se održavaju u Evropskoj komisiji EbS, verovatno je na kratko pokvario dan prištinskom premijeru Aljbinu Kurtiju, koga je u zvaničnoj najavi za sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine koji je u toku u Briselu najavio kao "lidera kosovske opozicije".

- Dijalog Beograda i Prištine - bilateralni sastanak sa Aljbinom Kurtijem, kosovskim* liderom opozicije - pisalo je u najavi, prenosi Demokracia.

Republika

Foto: Printscreen/EC.EUREC.EUROPA.EUOPA.EU

Lapsus zvaničnog sajta EU

Greška je kasnije ispravljena.

U Briselu je u toku sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Kurtijem, na kome su prisutni posrednici iz EU, šef diplomatije EU Đuzep Borelj i izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.

Borel je rekao da očekuje da će dva lidera biti fleksibilna i da je došlo vreme za napredak i punu normalizaciju odnosa dve zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

18.08.2022 15:09

On je isti produkt kao zelenski zato je rano za radovanje

mile

18.08.2022 15:21

Ne budite naivni;sve im je to glumatanje i zavaravanje očiju nas koji Srbiju cenimo i poštujemo! Sve to za šta ne pristaje Kurti,rečeno mu je od viših instanci! A ove džukele namerno izjavama glumataju,jer se zadnjih dva meseca pripremaju da udare što jače i snažnije na Srbiju,kako bi ista popustila i odrekla se svega! Pokazuju mišiće na našem rukovodstvu,ako nemogu na Ruse,a možda im je i dogovor sa Rusima:vi Ukrajinu,mi Balkan,i aj zdravo! Žalosno šta sve država Srbija trpi,i šta nas još čeka!