UŽAS U ALIBUNARU: MALOLETNIK PRETUKAO I SILOVAO SVOJU BABU

Autor:

Hronika

18.08.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. P. se trenutno nalazi u pritvoru.

UŽAS U ALIBUNARU: MALOLETNIK PRETUKAO I SILOVAO SVOJU BABU

Foto: Ilustracija: Shutterstock

D. P. (17) pretukao je i silovao svoju babu S. P. koja ga čuva, prenosi Telegraf.

Napad se dogodio tokom proteklog vikenda, a unuka je baba prijavila policiji.

Maloletnik D. P. se trenutno nalazi u pritvoru, a protiv njega je Više javno tužilaštvo u Pančevu je podnelo sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je dana 13.08.2022. godine u toku noći prinudio svoju babu (rođena 1951. godine) na obljubu upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na njen život.

Nakon saslušanja maloletnika koji je prethodno lišen slobode, sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu mu je po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka kao i zbog činjenice da mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koja je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje postupka prema maloletniku, prenosi Kurir.

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo i da se u toku pripremnog postupka ispita oštećena i da se odrede potrebna veštačenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading