PREDSEDNIK O SITUACIJI NA KiM: Zašto pomažete Albancima da ugnjetavaju manjinu, zašto vežbate sa njima maltretiranje Srba?

Autor: Republika

Vesti

24.08.2022

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje kako će KFOR zaštititi narod na severu KiM i da li KFOR, kao što je rečeno, neće dozvoliti nove barikade, Vučić kaže da KFOR treba da štiti manjinu i da ne dozvoli maltretiranje i šikaniranje Srba

PREDSEDNIK O SITUACIJI NA KiM: Zašto pomažete Albancima da ugnjetavaju manjinu, zašto vežbate sa njima maltretiranje Srba?

Foto: Printskrin/RTV PINK

- Ja razumem da smo potpisali sporazum 2011. i moram da ga poštujem, ali isto tako drugi ljudi moraju da razumeju da se, iz meni nepoznatih razloga, igraju ratom! Na KiM će svaki dan gasiti struju i hajde da vidimo da pomognemo, da uštedite barem 5-10 dana. Isključenja će ubiti ljude, ubiće mašine u kući! Hajde da uštedimo 5-10 dana!

Ako možemo da damo struju kada je imamo, hajde da je damo, a ne da pričate da Vučić nije spreman na normalizaciju. Nazovimo stvari pravim imenom, Vučić nije spreman da prizna Kosovo, to je njima normalizacija! - kaže Vučić i dodaje:

Hoćemo da rešavamo probleme između Srba i Albanaca, ali ne, neću da priznam Kosovo i ja sam odmah protiv normalizacije! Pogledajte šta pišu pojedini svetski mediji, kakvi su to lažovi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading