VLADIMIR ORLIĆ poslao brutalnu poruku: OPET VUČIĆ BRANI SRPSKI NAROD!

Autor:

Vesti

17.07.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić, reagovao je na skandaloznu odluku hrvatskih vlasti da se Vučiću zabrani poseta Jasenovcu.

VLADIMIR ORLIĆ poslao brutalnu poruku: OPET VUČIĆ BRANI SRPSKI NAROD!

Foto: printscreen

Vladimir Orlić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovao je na skandalozno odluku ustaških vlasti da zabrane predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posetu Jasenovcu i tom prilikom poslao je oštru poruku svima koji su podržali ovaj postupak.

- Kada su započeli fazu izjavom: "Ukazivanje na srpske žrtve je provokacija!" - Vučić je podigao glas. Ostali - muk. Pa sledi još gore: "Polaganje cveća u Jasenovcu je izazivanje haosa!" - i opet Vučić brani srpski narod. A "nezavisni mediji", "opozicija", NVO i slični? Ćutaće ponovo - napisao je Orlić na svom zvaničnom profilu na Tviteru. 

 

 

Podsetimo, ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

Predsednik je želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija koja je Vučića okarakterisala kao nekog ko dolazi da bi napravio "haos" i to uoči njihove proslave "Oluje", još jedne zločinačke akcije u kojoj je stradao srpski narod.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading