Osvanuo snimak starije ćerke Nele Mihailović: Niko ne veruje da joj je majka, na TikToku je zvezda, a izgleda kao LUTKA iz izloga! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nela Mihailović oglasila se povodom spornog snimka koji je nastao na TikToku!

Osvanuo snimak starije ćerke Nele Mihailović: Niko ne veruje da joj je majka, na TikToku je zvezda, a izgleda kao LUTKA iz izloga! (VIDEO)

Foto: Ata images

Proslavljena srpska glumica Nela Mihailović uvek je bila na meti pozitivnih komentara kada je u pitanju njena lepota i damsko držanje. Glumica je uspela da privatni život čuva od radoznalih pogleda.

Svoju neobičnu ljubavnu priču sa Vladimirom Petričevićem živi već skoro dve decenije, a njihovo najveće bogatstvo su ćerke Marta i Petra.

 

Marta (17) i Petra (15) odlično se slažu, mada, kao i sve sestre s vremena na vreme imaju određene razmirice.

- Njih dve umeju i da se posvađaju, ali kad god smo van kuće, Marta kao starija sestra čuva dve godine mlađu Petru, a ova mala ide za njom kao senka i obožava je. Želim svojoj deci da se vole kao ja i moja sestra. Inače, roditelji su modeli koje deca slede - ispričala je svojevremeno glumica.

 

@martapetricevic Reply to @dimitrijemilojevic77 ♬ original sound - Marta

 

Marta je sada postala zvezda na "TikToku" a sa svojim pratiocima pokazala je kako vreme provodi sa svojom mamom Nelom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading