NEOČEKIVANO! Policija morala da POTEGNE pištolj da bi NATERALA kamion da se zaustavi na putu Jarinje-Mitrovica!

Autor:

Hronika

17.07.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je krenula u poteru za kamionom, a pošto vozač nije hteo da stane, policajci su koristili vatreno oružje, primoravši vozača da zaustavi vozilo.

NEOČEKIVANO! Policija morala da POTEGNE pištolj da bi NATERALA kamion da se zaustavi na putu Jarinje-Mitrovica!

Foto: shutterstock

Policija na severu Kosova i Metohije uhapsila je u poteri jednu osobu i zaplenila kamion natovaren alkoholnim i bezalkoholnim pićem kod sela Jašanica kod Leposavića, u kojoj je korišćeno i vatreno oružje pošto je vozač kamiona odbio da se zaustavi, saopšteno je iz direkcije policije u Prištini, javlja RTS.

Navodi se da je zbog sumnje u šverc robe, policija sinoć pokušala da zaustavi kamion koji se kretao ka magistralnom putu Jarinje - Mitrovica. Ispred policijske patrole najpre se zasutavilo vozilo nepoznatih tablica, a onda je za njim naišao kamion bez zaustavljanja, iako mu je dat znak da stane.

Policija je krenula u poteru za kamionom, a pošto vozač nije hteo da stane, policajci su koristili vatreno oružje, primoravši vozača da zaustavi vozilo.

Policija je uhapsila vozača kamiona, osumnjičenog A. D. (32). zbog krijumčarenja robe i napada na službeno lice.

Osumnjičeni U. R, (20), vozač automobila koji se prilikom pokušaja zaustavljanja kamiona zaustavio ispred policije zbog navodnog ometanja, pušten je u redovan postupak, a švercovana roba predata carini na dalje postupanje, prenosi Telegraf.

- Zbog nedozvoljenih i rizičnih radnji osumnjičenih, povređeno je pet policijskih službenika kojima je ukazana lekarska pomoć, a oštećen je službeni automobil - navode iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading