Uhapšen MANIJAK u Kruševcu! Pratio tinejdžerku pa je napao sa leđa!

Autor:

Hronika

15.07.2022

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je uspela da se otrgne manijaku i pobegne.

Uhapšen MANIJAK u Kruševcu! Pratio tinejdžerku pa je napao sa leđa!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, intenzivnim radom rasvetlili su krivično delo ugrožavanje sigurnosti i uhapsili R. P. (32) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo, prenosi Radio televizija Kruševac.

On se sumnjiči da je 19. juna, u kruševačkom naselju Ujedinjene nacije, pratio, a zatim s leđa napao sedamnaestogodišnju devojku, koja je uspela da se otrgne i pobegne.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, R. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, piše Telegraf.rs.

Proteklih dana su, inače, pojedini mediji pisali da se radi o više slučajeva uznemiravanja prolaznika na ulici, ali je policija dobila samo jednu prijavu, po kojoj je i reagovala, rasvetlivši slučaj.

Građani koji ovde žive u tom delu Kruševca svedočili su da je tokom prethodna dva meseca bilo više situacija u kojima je nepoznati muškarac uznemiravao decu na ulici, tvrdeći da je bilo i pokušaja fizičkog napada, te da se sve dešava u večernjim satima, odnosno kada padne mrak, preneo je KruševacGrad.

Policija je, kako bi se podigla bezbednost građana, tada pojačala patrole u ovom naselju, iako, osim ovog događaja, nije prijavljen drugi slučaj uznemiravanja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading