Ne seća se da je ubio babu i dedu? EVO ŠTA JE REKAO UBICA IZ ZMAJEVA NAKON HAPŠENJA!

Autor:

Hronika

14.07.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se veštačke kamere sa mesta dvostrukog ubistva, na kojima je navodno zabeležen zločin Marka P. iz Zmajeva, kog sutra čeka saslušanje.

Ne seća se da je ubio babu i dedu? EVO ŠTA JE REKAO UBICA IZ ZMAJEVA NAKON HAPŠENJA!

Foto: MUP Srbije

Marko P. (29) iz mesta Zmajevo, uhapšen je u utorak uveče zbog sumnje da je sekirom ubio dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83), a lisice na ruke stavljene su mu u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu.

Tom prilikom, kako prenosi Infomer, on je rekao da se ne seća šta se desilo.

- Ne sećam se tog dana. Zaista ne mogu da se setim šta je bilo - rekao je navodno novosadskim inspektorima osumnjičeni mladić.

Nakon što se dao u bekstvo, u autu koji je ukrao nakon što je počinio dvostruko ubistvo, Marko P. se dugo krio, sve dok policija nije uočila automobil, a potom i njega, koji se nalazio unutar vozila.

Proveravajući vozilo, policajci su utvrdili da se radi o autu koji je ukraden u Zmajevu, tražili su dokumenta od Marka koji je bio u automobilu, ali on je rekao da ih nema, kao i da je iz Vršca.

Potom im je priznao ko je.

Policija je od 6. jula, kada je u kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u Zmajevu, otkriven stravičan zločin, tragala za osumnjičenim mladićem i ukradenim kolima. Na Vršačkom bregu, u šumi, gde se, kako se veruje, krio prethodnih dana, najpre je uočen automobil, a onda i on u njemu. Prilikom hapšenja nije pružao otpor i mirno je dozvolio policajcima da mu stave lisice na ruke, posle čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.

Foto: ST/N. Mutić

Umrlica ubijenog Dragana na vratima njegovog doma

Prema izvorima iz istrage, čitav zločin zabeležile su kamere unutar kuće, koje se trenutno veštače.

- Danas se očekuje veštačenje nadzornih kamera o kojima se danima pisalo da postoje. Marko bi sutra trebalo da bude saslušan kod tužioca, tek nakon toga ćemo znati za šta se tereti - rekao je njegov advokat Goran Karadarević.

Podsetimo, osumnjičeni za dvostruko ubistvo dvadesetdevetogodišnji Marko P. iz Zmajeva uhapšen je pre dva dana na Vršačkom bregu kod Vršca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading