UHAPŠEN UBICA IZ ZMAJEVA: Našli ga u autu pokojnog dede!

Autor:

Hronika

13.07.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko P. (29) iz Zmajeva, optužen za dvostruko ubistvo, uhapšen je sinoć u Vršcu.

UHAPŠEN UBICA IZ ZMAJEVA: Našli ga u autu pokojnog dede!

Foto: Facebook

Facebook

Unuk ubijenog Dragana, krio se deset dana, da bi ga policija sinoć našla u šumi u Vršačkom bregu u Vršcu u kolima koje je ukrao od pokojnog dede.

Marko P. (29) iz Zmajeva, osumnjičen je za dvostruko teško ubistvo svog dede Dragana Manojlovića (74) i i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83).

Podsetimo, 6. jula policija je nakon poziva ćerke pokojnog Dragana, ušla u njegovu porodičnu kuću, gde su zatekli dva beživotna tela.

- Nesrećnici su ubijeni najverovatnije još u ponedeljak - utorak. Draganov nestanak bio je čudan porodici kada se nije u četvrtak pojavio na sahrani svoje sestre. Tada su ga zvali, ali se nije javljao. Oni su pozvali njegovu ćerku R. P., kako bi videli da li ona zna nešto o ocu, iako su svi znali da nisu u dobrim odnosima - rečeno je tada.

Komšije su rekle da je Marko dedu već opljačkao pre godinu dana, kada je podneta krivična prijava, jer mu je ukrao 20.000 evra.

Nakon što je izvršio zločin, Marko P.  je ukrao dedin džip i dao se u bekstvo i tada su izvori iz istrage preneli kako policija veruje da se krije u okolini.

Mediji su preneli i kako se mladić nad dedom iživljavao, pre nego što ga je usmrtio, dok je Zoru, Draganovu sestru koja je pre nekoliko godina došla iz Hrvatske i živela sa njim, ubio jednim udarcem sekire.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Draganova umrlica

Izvori iz istrage su naveli da je kamera koja se nalazila unutar kuće sve zabeležila.

On je znao za kameru ispred kuće, koju je pre nego što je ušao unutra razbio sekirom koju je poneo kako bi počinio nezapamćeni zločin. Međutim, nije znao ili je zaboravio da kamera postoji i u kući, a upravo je ona sve zabeležila. Baka Zoru je jednim udarcem sekirom usmrtio, dok se na dedi iživljavao. Bukvalno ga je izmasakrirao do neproznatljivosti - navodi izvor.

Foto: N. Mutić

Kuća u kojoj je počinjeno dvostruko ubistvo

Od tog momenta, Marku se gubi trag. Navodno, kako je rekla njegova devojka sa kojom živi u zasebnoj kući, ona ga je poslednji put videla u utorak ujutru (5. jula), kada je otišao na posao. Kako je rekla u policiji, od tada joj se nije javljao.

Kaže da joj je i prethodno veče bio čudan. Čak se nekome i požalila da ne zna šta mu je, kao da je malo psihički popustio, da ga mnogo voli i da bi volela da mu pomogne, ali ne može kada ne zna zašto je tako nervozan. Ona ne veruje da je on tako nešto mogao da uradi i da je on jako dobar - zaključio je naš sagovornik.

Podsetimo, u sredu uveče prošle nedelje (6. jula), policija je nakon poziva ćerke pokojnog Dragana, ušla u njegovu porodičnu kuću, gde su zatekli dva tela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading